<
Mesganà

 

Pau Tarruell i Víctor E. Uwagba

 

Espectacle amb ritme africà i suavitat mediterrània. En Víctor ens endinsa en el cor de la vida nigeriana. Alegria i agraïment. Contes amb lleons, tigres, elefants, girafes, mones... i tot tipus de animals de la selva i de la sabana. Tot amb molt de ritme, dansa i instruments de percussió. Les flautes d´en Pau aporten un to màgic a tot l´espectacle, i també la guitarra, el saxòfon i el clarinet. El públic és animat a participar activament  pujant a l´escenari, cantant, responent les endevinalles i descobrint el missatge amagat dels contes.

 

L´espectacle Mesganà es va estrenar a Barcelona el desembre del 2002 i se n´han fet ja una vintena d´actuacions a Cerdanyola del Vallès, Castellar del Vallès, Pollença, Manacor, Ciutadella, Maó... on ha tingut molta bona acollida. Adreçat a tots els públics, incideix en els valors de la interculturalitat i la cultura de la pau.  Desperta un gran entusiasme i alegria, tant en públics infantils com en juvenils i persones adultes.

 

En Víctor E. Uwagba és ballarí, coreògraf i músic de Lagos, Nigèria. Fa dos anys que viu a Palma de Mallorca. És professor de dansa i percussió en diferents escoles de l´illa.
 

Mesganà